Преди няколко дни Блиц показа документи как  масовия убиец от Нови

...
Преди няколко дни Блиц показа документи как  масовия убиец от Нови
Коментари Харесай

Вилата, в която масовият убиец Росен си тегли куршума, се оказа зловещо място! През 2009 г. там той е…

Преди няколко дни Блиц показа документи как  всеобщия палач от Нови Искър Росен Ангелов се шляе на независимост единствено против „ подписка “.

От тях стана ясно, че на „ Горския човек “ му е било „ разрешено “ през 2009 година да се укрие от правоохранителните органи и макар постановената на три правосъдни инстанции присъда от 8 години затвор за блудничество с 11-годишно момиче, той да не я изтърпи,.

Тялото на посочения за палач на шестима души на Нова година в Нови Искър, бе намерено в неделя в изоставена сграда край село Луково.   От оповестените преди дни документи се схваща още, че на 12 февруари 2007 година в същото село, Ангелов е арестуван от двама служители на реда сега, в който прави блудничество с малолетно момиче.  На идващия ден - 13 февруари, проверяващите органи откриват, че Ангелов два пъти е бил осъждан - един път за кражба и повторно за обезчестяване. Шокиращото в тази ситуация е, че въпросната селска къща (тип вила), където шесторният палач се е самоубил, е същата в която преди години е блудствал с 12-годишното момиче. 

Още през далечната 2009 година в документите са подписката му проверяващите са разгласили и фотоси от бърлогата му.


В документите от 2009 година проверяващите са написали: „ Сн-1 Образна фотография на вилата, в която са осъществени блудствените дейности. Сн-2 Снимка на стаята, в която са осъществени блудствените дейности “. А единствено преди към седмица трупът на Ангелов му бе открит край село Луково в същата вила, от която отново се появиха фотоси.
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР